Knaus Sport & Fun

Lichtgewicht tent voor Knaus Sport & Fun

LUIFEL EN VOORTENT IN 1!

   

Sportieve snelopzetter in de exclusieve Sport&Fun kleurstelling. In slechts enkele minuten opgebouwd biedt deze lichtgewicht tent optimaal comfort en tal van gebruiksmogelijkheden. De Fun Sport is een snel op te zetten universele reistent en biedt kwaliteit, ruimte en opzetgemak voor de rondtrekkende actieve kampeerder. Binnen enkele minuten een ruim en comfortabel onderkomen die ruim (285 diep x 250 breed) plaats biedt voor een voor een paar stoelen, de mountainbikes of de Kite uitrusting.

Mochten onverhoopt de weersomstandigheden een dag niet meewerken, of het ‘s avonds even snel afkoelen dan kan binnen no time een behaaglijke voortent worden gerealiseerd. Eventueel als extra te voorzien van een optionele gordijnenset voor nog meer privacy. De standaard meegeleverde voorwand kan met behulp van ritsen snel en eenvoudig aan het dak en zijwanden worden gemonteerd. Een complete set gordijnen voor de voor – en zijwanden kan tegen meerprijs worden aangeschaft.

IN 6 STAPPEN EN CA. 15 MINUTEN OPGEZET!

In slechts enkele minuten opgebouwd biedt deze tent optimaal comfort en gebruiksmogelijkheden voor de actieve buitensporter. De zijwanden kunnen als veranda worden gebruikt maar ook geheel worden uitgeritst. Het frame bestaat uit slechts 3 stokken!

Klik hier voor meer informatie over het model Xpress, andere kleurstelling maar technisch gelijkwaardig.

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht 15 kg

Diepte 285 cm.

Breedte 250 cm.

Dakmateriaal: TenCate TC-TOURING 240 Geheel synthetisch aan de buitenzijde gecoat, afwasbaar.

Zijwanden en voorwand: TenCate TC-TOURING 180 Geheel synthetisch aan de buitenzijde gecoat, afwasbaar.

Frame: Aluminium 28 x 1 mm. met PowerGrip

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop