Luxe 4-seizoenentent met rondomlopend dak

De Castello is een luxe voortent in 240cm diepte met modulaire elemententechniek en een zogenaamde rondomlopende petluifel. Het dak van deze voortent heeft dus zowel aan de voor – als aan beide zijwanden een versterkte overstekende dakrand die ervoor zorgt dat ook de zijwanden beschermd worden. Vuil- en regenstrepen die kunnen ontstaan door aflopend (regenwater) van het tentdak zijn hiermee verleden tijd. Doordat er gebruikt wordt gemaakt van deze rondomlopende petluifel zijn ook de zijwanden van deze voortent gemaakt van vochtregulerend TenCate tentdoek. Dit zorgt voor een goede balans tussen PVC en TenCate materialen waarbij duurzaamheid en onderhoud gecombineerd worden met een hoge mate van wooncomfort door de vochtregulerende materialen.

Aan wooncomfort mag u tijdens uw vakantie geen concessies doen. Onze klassieker Castello met rondomlopende petluifel is geschikt voor zowel het seizoen (april-oktober) maar ook als 4-seizoenentent voor permanent gebruik. Doordat het dak voorzien is van de speciale dubbelzijdige PVC polyestercoating is dit materiaal ook geschikt om tijdens de herfst en in de winter buiten te laten staan.

Dakmateriaal van duurzaam dubbelzijdig gecoat PVC tentdoek, afgedekte ritsen en beide zijwanden met afsluitbare ventilatiepanelen met ritsen. De ramen in de zijwand bieden ruim zicht en zijn afzonderlijk af te sluiten.

Modulaire elemententechniek

Alle elementen in de voorwand (maten 10-15: 4 elementen, maat 16: 6 elementen) zijn onderling verwisselbaar. De deur kan dus op elke gewenste positie in het front geplaatst worden. De Castello wordt standaard geleverd met een recht oprolbare deur. Als accessoire is eventueel een rond deurelement leverbaar. Gordijnen in de zijwand. Alle ramen voorzien van raamblindering.De 4 zijwandelementen zijn ook naar eigen smaak te verdelen. 2 stuks met een ventilatiedeel en 2 met volledig transparant raamfolie.Ook voor de zijwand is er  een rond deurelement verkrijgbaar.

Ventilatie

Volop mogelijkheden tot individuele klimaatcontrole. Standaard voorzien van afsluitbare nokventilatie en 2 regelbare ventilatiepanelen in de beide zijwanden. Bijkomend voordeel is dat zowel de voor – als ook de zijwanden zijn gemaakt van vochtregulerend TenCate AllSeason tentdoek.

De Castello wordt standaard geleverd met een stalen frame 28 x 1 mm inclusief petluifelversterking rondom en PowerGrip. Tegen meerprijs is een verzwaard stalen frame (32 x 1,5 mm) leverbaar. Vanzelfsprekend is deze seizoenstent ook voorzien van dubbele slikstroken voor een optimale afdichting en afwatering. De multifunctionele afspanstrook zorgt voor een individueel en flexibel afspansysteem met robuuste afspanrubbers.

Voor nog meer ruimte is de Castello uit te breiden met een passende uitbouw Rasta 240 Universal GS/P voor plaatsing aan de linker of rechter zijde en kan de voortent uitgebreid worden met de bijpassende seizoensluifel Parasol HD of de zonneluifels Parasol XL en Solair.

Gewicht Niet beschikbaar
Maat

Maat 10 (877-897cm), Maat 11 (898-917cm), Maat 12 (918-938cm), Maat 13 (959-977cm), Maat 14 (1002-1025cm), Maat 15 (1052-1075cm), Maat 16 (1076-1095cm), Maat 21 (939-958cm), Maat 31 (978-1001cm), Maat 41 (1026-1051cm)

Frame- tentvariaties

28mm stalen frame incl.PowerGrip en petluifelversterking rondom., 32 x 1,5mm stalen frame incl.PowerGrip en petluifelversterking rondom.

Castello 240 (2020)

Vanaf  2055,00

Luxe (4) – seizoenentent met rondomlopend dak

Wissen

Handig hierbij

Binnenhemel
Vanaf  295,00

Binnenhemel op maat voor modellen met PVC dak

Bekijk product
Moskito Vliegengordijn
 79,00

Vliegengordijn voor de ingangsdeur

Bekijk product
Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop