Standard Sevilla 300

UITBOUW STANDARD SEVILLA 300

Ideaal als slaapgelegenheid voor de (klein)kinderen of als bergruimte voor de elektrische fietsen of de skottelbraai!.

Speciale uitvoering voor de actiemodellen Sevilla 300 (vanaf bouwjaar 2023) en Lugano 280

De uitbouw Standard Sevilla 300 wordt met een rits aan de voortent bevestigd. Hiervoor zal eerst de zijwand van de voortent moeten worden uitgeritst. De uitbouw kan vervolgens net als de zijwand worden ingeritst en deels met een pees door de rail van de caravan worden ingetrokken. Hierdoor ontstaat een uiterst stabiele verbinding met zowel de voortent als de caravan en creëren we de meeste netto ruimtewinst. Het frame van de uitbouw wordt middels 2 gebogen liggers gemonteerd aan de buitenste dakligger van de voortent. De achterste ligger wordt met behulp van een extra staander gefixeerd. De uitbouw Standard Sevilla 300 wordt standaard geleverd met een stalen 22 x 1 mm. frame met knikvoet.

De Uitbouw Standard Sevilla 300 is vervaardigd van hoogwaardig TenCate Touring 240, deze AllSeason kwaliteit van TenCate wordt ook verwerkt in onze voortenten en heeft een hoge trekkracht, is vochtregulerend en afwasbaar. Het dakmateriaal is extra voorzien van een metalliek coating aan de buitenzijde en een print aan de binnenzijde.

De uitbouw Standard Sevilla 300 past op de volgende modellen uit de 2024 collectie:

Sevilla 300 (vanaf bouwjaar 2023)

Lugano 280

De uitbouw Standard Sevilla heeft geen aparte deuringang. De grondoppervlakte bedraagt 130 x 215 cm. Het grote ventilatieraam aan de achterzijde kan met een speciale folieblindering worden afgesloten. De uitbouw Standard Sevilla is standaard uitgevoerd met dubbele slikstroken en een multifunctionele afspanstrook.

Tegen meerprijs is een speciale tussenwand (met deuringang) leverbaar. Deze tussenwand zorgt voor een mooie afsluiting van de opening en zorgt dat er niets in het zicht staat.

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop