Comfort en zekerheid

4-Seizoenstenten

4 – Seizoenstenten

Comfort en zekerheid voor seizoen of permanent gebruik het gehele jaar door!

Een 4-seizoenentent (of vier seizoenen voortent) is ook geschikt voor permanent gebruik het hele jaar door. Robuuste wintervaste voortenten die ook in de herfst en wintermaanden op uw vaste plaats kunnen blijven staan. Deze voortenten zijn standaard uitgevoerd met een dubbelzijdig gecoat PVC dak en zijwandmateriaal. Makkelijk afwasbaar en vochtbestendig.

Onze nieuwe collectie 4-seizoenenvoortent 2023 met meer dan 20 verschillende voortenten laat nauwelijks een wens onvervuld, van lichtgewicht reistenten tot zeer comfortabele wintervaste voortenten. Bekijk onze 4 seizoenen voortent modellen of laat je adviseren over de mogelijkheden.

Brochure

Ontvang een
gratis brochure

Ontdek de vele voordelen die Brand voortenten u kan bieden. In onze brochure vindt u alle informatie over onze voortenten en accessoires. Handig om eens op uw gemak door te bladeren.

  4-seizoensvoortent

  Op zoek naar een 4-seizoenen voortent voor uw caravan? Deze voortenten zijn geschikt voor, de naam zegt het al, ieder seizoen. Ideaal voor kampeerders met een vaste kampeerplek. Deze stevige tenten worden ook wel de woonkamer van de caravan genoemd. Een 4-seizoenen voortent is perfect voor permanent gebruik en makkelijk schoon te maken. Onze vaste voortenten zijn standaard uitgevoerd met een dubbelzijdig gecoat PVC dak en zijwandmateriaal. Bekijk hier onze collectie.

  4 seizoenen voortent geeft comfort en zekerheid

  Een vier seizoenen tent voortent van Brand is van alle gemakken voorzien. Onze 4 seizoenen tenten zijn volledig zelf in te richten dankzij het handige modulaire systeem. Bepaal zelf uw deurpositie en indeling. De voortenten zijn van vochtbestendig en schimmelvrij materiaal gemaakt, zodat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Robuuste stalen frames waarborgen hoge stabiliteit. Bekijk de collectie op onze website of neem contact op voor advies, wij helpen u graag.

  4 seizoenen permanente voortent caravan

  Wilt u de 4 seizoen voortent caravan uitbreiden of verstevigen? Denk bijvoorbeeld aan vliegengordijnen, verzwaarde frames, een schuurtent of stormbandset. Wij bieden een uitgebreide collectie accessoires, uitbreidingen en zonneluifels aan. Pas uw voortent aan naar eigen smaak en wens, voor een comfortabele en multifunctionele voortent waar u zich helemaal thuis kunt voelen.

  De perfecte 4-seizoenstent voor uw caravan

  Denkt u erover om een 4-seizoenstent te kopen? Bekijk ons online assortiment caravan met voortenten van hoogwaardige kwaliteit. Maak uw reis compleet met de voortent die bij u past. Bekijk ook onze winter voortenten.

  Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
  Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop