Wintervaste voortent

Een wintervaste voortent (of wintertent caravan) is speciaal voor de doorgewinterde kampeerder. De ware avonturiers die zich niet laten tegenhouden door een beetje regen of wind. Een wintertent voor de caravan is ook ideaal voor mensen met een vaste jaarplaats op de camping. Omdat onze wintertenten beschikken over een PVC tentdoek – dubbelzijdig gecoat materiaal – zijn ze bestand tegen alle weersinvloeden, zoals vochtigheid. PVC-coating beschermt de tent eveneens tegen uv-straling van de buitenkant, maar houdt in de winter de warmte in de binnenkant juist goed vast. Deze duurzame en stabiele voortenten zijn makkelijk schoon te maken. Een wintervaste voortent is ontworpen voor intensief gebruik. Bekijk onze diverse modellen wintertenten voor de caravan.

Brochure

Ontvang een
gratis brochure

Ontdek de vele voordelen die Brand voortenten u kan bieden. In onze brochure vindt u alle informatie over onze voortenten en accessoires. Handig om eens op uw gemak door te bladeren.

  Breid uw winter voortent uit of pas aan

  Wilt u de winter voortent uitbreiden of verstevigen? Denk bijvoorbeeld aan vliegengordijnen, verzwaarde frames, een schuurtent of stormbandset. Hiermee kunt u de wintervaste tent extra goed stabiliseren. Bekijk onze uitgebreide collectie accessoires en upgrades. Daarnaast heeft het grootste gedeelte van onze voortenten een modulair systeem. Dit houdt in dat elementen in de voorwant van de voortenten, inwisselbaar zijn. De deur kan bijvoorbeeld op elke gewenste positie in het front worden geplaatst. Zo kunt u de tent volledig aanpassen naar eigen smaak en wens. Iedereen heeft ten slotte een eigen voorkeur voor de indeling of het gebruik van de voortent. Pas uw winter voortent aan naar eigen smaak en wens, voor een comfortabele en multifunctionele voortent waar u zich helemaal thuis kunt voelen.

  Verschil wintertent caravan

  Wat is het verschil tussen een gewone tent en een wintervaste voortent? De gewone voortent is het beste te gebruiken in de maanden april tot oktober. Een winter voortent voor de caravan kunt u het hele jaar door gebruiken. Het materiaal is geschikt voor alle seizoenen en bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo wordt de wintertent vaak als vaste voortent voor de caravan gebruikt. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem gerust contact op, wij adviseren u graag.

  De perfecte wintervoortent caravan

  Denkt u erover om een wintervaste voortent te kopen omdat u in de winter wilt gaan kamperen? Of is uw houdige wintervoortent caravan aan vervanging toe? Bekijk ons online assortiment caravan voortenten van hoogwaardige kwaliteit. Maak uw reis compleet met de voortent die bij u past. Doorsta weer en wind met de winter voortent van Brand Voortenten!

  Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
  Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop