Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2018

Duizend – en – één – ideeën!

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt in 2018 plaats van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober.

Het kampeerevent is op deze dagen tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken.
Van 10 oktober t/m 14 oktober vindt weer de jaarlijkse Kampeer en Caravan Jaarbeurs plaats.
De kampeerbeurs op het gebied van voortenten, campers, caravans en toebehoren.
Uiteraard zijn ook wij dit jaar weer aanwezig voor een uitgebreid advies op maat.
Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand. U vindt ons dit jaar in Hal 8 (Stand B011)

Aangezien onze gehele collectie uit meer dan 20 verschillende modellen kiezen wij altijd voor een aantal modellen die alle typische Brand eigenschappen kunnen laten zien. Onze deskundige medewerkers laten u aan de hand van deze modellen graag de overige mogelijkheden en modellen uit onze collectie zien. Mocht u toch de gehele collectie willen zien dan nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom in Elburg.

Dit jaar nemen wij ons nieuwe topmodel mee naar de beurs, de Palazzo 300. Dit nieuwe Palazzo is de norm voor de komende jaren. Een voortent zonder compromissen die op elk terrein en zowel als seizoenstent als 4-seizoenstent op alle terreinen inzetbaar is. Volledig modulair, oftewel deze voortent is geheel naar eigen wens in te delen. Ventilatie-elementen individueel te plaatsen, deurpositie is vrij naar keuze en of eventueel een extra deuringang is tegen meerprijs leverbaar. De Palazzo 300 is voorzien van een innovatief ventilatiesysteem (All-Weather-ventilatie) waarbij permanent geventileerd kan worden. De nieuwe Palazzo is leverbaar in 240, 280 en 300 cm diepte.

Daarnaast nemen wij dit jaar ook de Riogrande 280 mee naar Utrecht, extra opgesteld met een Parasol HD seizoensluifel. Topcombinatie voor het hele seizoen.

Dit model bestaat dit jaar maar liefst 25 jaar en is daarom voor het komende seizoen geheel vernieuwd. De Riogrande is de eigentijdse versie van deze klassieke seizoenstent. Dit modeljaar uitgevoerd in een mooie luxe kleurstelling Metallic-Perla en aangevuld met de laatste technische ontwikkelingen voldoet deze voortent optimaal aan de eisen van de huidige veeleisende seizoenskampeerder. De Riogrande is leverbaar in 2 dieptes en standaard uitgevoerd met verwisselbare frontelementen. De ronde deur kan dus op elke gewenste positie in het front worden geplaatst.

Parasol HD - Haupt

Nieuw in 2019 is de geheel vernieuwde Safir. Deze reistent is standaard voorzien van een lichtgewicht aluminium frame met PowerGrip en voorzien van losse frontelementen en een nieuwe Easy-Zip zijwandconstructie. Leverbaar in zowel 240 als in 280 cm diepte. Ook deze voortent is op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te zien.

 

In verband met de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is onze showroom vrijdag 12 oktober gesloten.

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop