Caravana 2018

Caravana 18 t/m 23 januari 2018

Alles voor je kampeervakantie!

Van donderdag 18 t/m dinsdag 23 januari 2018 beleef je de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, voortenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Meer informatie over de Caravana vindt u hier.

Uiteraard is ook Brand weer aanwezig op deze kampeerbeurs met een aantal topmodellen uit de nieuwe collectie 2018!  Hieronder alvast meer informatie over onze beursprimeurs!

BEURSPRIMEUR: PALAZZO 300

Palazzo 300. Nieuwe 3 meter diepe 4 seizoenentent met tal van gebruiksmogelijkheden. Dak en wanden van duurzaam dubbelzijdig PVC materiaal. Volledig modulair. Elementen in het front zijn allemaal onderling verwisselbaar. Hierdoor kan de deur op elke gewenste positie in het front worden geplaatst! Elke zijwand is voorzien van 2 uitritsbare elementen. Alle zijwandelementen – waaronder 2 raamelementen en 2 ventilatieramen kunnen vrij naar wens en indeling worden geplaatst. Bijvoorbeeld voor het creeeren van een ruime zithoek met rondom zicht naar buiten en een kookgedeelte waarin volop geventileerd kan worden. Een innovatieve permanente ventilatiemogelijkheid in de zijwand biedt de mogelijkheid om ook tijdens afwezigheid te kunnen blijven ventileren. Een uitbouw voor zowel de linker als de rechterzijde is optioneel leverbaar, en dat geldt ook voor een rond deurelement. Standaard uitgevoerd met een stalen 28 mm frame inclusief PowerGrip en petluifelversterking. De Palazzo 300 zal worden gemaakt in de maten 10-14. Leverbaar vanaf voorjaar 2018!

Daarnaast nemen wij dit jaar een van de meest populaire modellen mee naar de beurs, de Riogrande 280. Dit model bestaat dit jaar maar liefst 25 jaar en is daarom voor het komende seizoen geheel vernieuwd. De Riogrande is de eigentijdse versie van deze klassieke seizoenstent. Dit modeljaar uitgevoerd in een mooie luxe kleurstelling Metallic-Perla en aangevuld met de laatste technische ontwikkelingen voldoet deze voortent optimaal aan de eisen van de huidige veeleisende seizoenskampeerder. De Riogrande is leverbaar in 2 dieptes en standaard uitgevoerd met verwisselbare frontelementen. De ronde deur kan dus op elke gewenste positie in het front worden geplaatst.

seizoenstenten
Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop