Caravana 2019

Caravana 17 t/m 22 januari 2019

Alles voor je kampeervakantie!

Van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019 beleef je de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, voortenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends.

 

Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie! Meer informatie over de Caravana vindt u hier.

Uiteraard is ook Brand weer aanwezig op deze kampeerbeurs met een aantal topmodellen uit de nieuwe collectie 2019! Hieronder alvast meer informatie over onze beursprimeurs!

TOPMODEL: PALAZZO 300

Palazzo 300. De ultieme 4 seizoenentent met tal van gebruiksmogelijkheden. Dak en wanden van duurzaam dubbelzijdig PVC materiaal. Volledig modulair. Elementen in het front zijn allemaal onderling verwisselbaar. Hierdoor kan de deur op elke gewenste positie in het front worden geplaatst! Elke zijwand is voorzien van 2 uitritsbare elementen. Alle zijwandelementen – waaronder 2 raamelementen en 2 ventilatieramen kunnen vrij naar wens en indeling worden geplaatst. Bijvoorbeeld voor het creeeren van een ruime zithoek met rondom zicht naar buiten en een kookgedeelte waarin volop geventileerd kan worden. Een innovatieve permanente ventilatiemogelijkheid in de zijwand biedt de mogelijkheid om ook tijdens afwezigheid te kunnen blijven ventileren. Een uitbouw voor zowel de linker als de rechterzijde is optioneel leverbaar, en dat geldt ook voor een rond deurelement voor zowel de zijwand als de voorwand. Standaard uitgevoerd met een stalen 28 mm frame inclusief PowerGrip en petluifelversterking. De nieuwe Palazzo is leverbaar in de dieptes 240, 280 en 300.

BEURSPRIMEUR: Nieuwe 350 diepe seizoenstent!

Tijdens de Caravana 2019 zullen we een nieuwe 350 diepe voortent introduceren, De Topas 350 is een echte seizoenstent met een netto diepte van 350 dus zonder hinderlijke middenstaander of tussenwand. Een stabiel en innovatief 28 mm stalen frame zorgt voor de noodzakelijke stabilisatie. De Brand Topas 350 zal tijdens de beurs als concept worden gepresenteerd maar gaat dit voorjaar al in een kleine maatserie in productie! Planning is dat we vanaf dit voorjaar in de maten 10-14 de eerste modellen kunnen uitleveren.

Prijzen vanaf € 2.400,- (maat 10 877-897)

De Brand Topas is voorzien van het hoogwaardige en robuuste TenCate Residential dakmateriaal en voor de wanden van een 240 grams kwaliteit. Hiermee is deze voortent zeer geschikt voor seizonesgebruik. Het model Brand Topas 350 is voorzien van verwisselbare frontelementen. Hierdoor kan de deur op elke gewenste positie worden geplaatst. De zijwanden kunnen geheel of gedeeltelijk worden uitgeritst als veranda. (Easy-Zip-Zijwand). Afsluitbare ventilatie in de nok van de tent en meerdere entilatiemogelijkheden in de zijwand. Optioneel uit te breiden met een uitbouw voor zowel de linker als de rechterzijde.

Kleurstelling Antraciet / Perla / Middengrijs.

Rio Detail 6 Perla-1 201706

 

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop