Kampeerseizoen 2018 van start bij Obelink!

Koopzondag 4 maart 2018!

Het voorjaar komt eraan en het wordt tijd om voorbereidingen te treffen voor het komende kampeerseizoen. De vakantievoorpret kan weer beginnen. Op zondag 4 maart 2018 trapt onze dealer Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk, het seizoen af met de allereerste open zondag, waarbij de voortenten en luifels centraal staan.

De Brand voortentencollectie van 2018 jaar ziet er dit jaar weer super uit. Zo zijn er toppers van vorige jaren, maar ook nieuwe modellen zoals de imosante deeltent Forum, de 3 meter diepe Sevilla 300 en de geheel vernieuwde Riogrande 2018. Obelink heeft bijna de gehele Brand collectie 2018 opgebouwd in de showroom. Op deze open zondag zijn naast de eigen ervaren werknemers, ook specialisten van Brand aanwezig. Deze specialisten geven de gehele dag door advies, uitleg en beantwoorden vragen.

Kampeerliefhebbers opgelet: op zondag 4 maart openen wij onze deuren om de start van het kampeerseizoen met jullie te vieren! . De dagen worden weer wat langer, we hopen stiekem op stijgende temperaturen en de kampeerkriebels zijn volop aanwezig: dat is het teken dat we weer willen kamperen! Of je dit jaar nou voor het eerst gaat kamperen of je bent benieuwd naar de nieuwste snufjes in de collectie: op deze eerste open zondag van het jaar is er voor iedereen wel wat te vinden.

Op zondag 4 maart zetten wij de nieuwe collectie voortenten en vouwwagens in het zonnetje. Deze afdeling heeft in de winter een verbouwing ondergaan en is in een nieuw jasje gestoken, waardoor de nieuwe voortentencollectie van 2018 nog beter gepresenteerd kan worden. Het is op deze feestelijke dag extra aantrekkelijk om een voortent aan te schaffen:
• Bij aankoop van een Brand voortent krijg je de stormbandset mistral gratis
• Bij aankoop van een Outwell voortent krijg je een Roof Lining gratis

De eerste open zondag van het jaar is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten en vermaak voor de kinderen. Om het kampeerseizoen feestelijk te beginnen staat er in het restaurant een sparerib schotel op het menu. Voor de kinderen is er in het restaurant een ballonnenclown te vinden die de leukste figuren maakt! Natuurlijk kunnen ze ook lekker spelen in het speelparadijs.

 

Campingliebhaber aufgepasst: am Sonntag dem 4. März öffnet Freizeitmarkt Obelink seine Türen um den Start der Campingsaison mit Ihnen zu feiern. Die Tage werden wieder länger, wir freuen uns auf steigende Temperaturen und das Campingkribbeln ist auch schon da: für uns ist dass das Zeichen das wir endlich wieder Zelten/Campen wollen! Ob Sie dieses Jahr das erste Mal zelten oder einfach neugierig sind was es für tolle Neuigkeiten gibt: an diesem ersten verkaufsoffenen Sonntag ist für jeden was dabei.

Am Sonntag dem 4. März steht bei Obelink Freizeitmarkt die neue Kollektion der Vorzelte und der Faltwagen/caravan im Vordergrund. Diese Abteilung wurde im Winter für Sie umgebaut und hat nun die Möglichkeit die neue Vorzeltkollektion 2018 noch besser für Sie zu repräsentieren. Zudem ist es an diesem festlichen Sonntag besonders interessant um sich ein Vorzelt zu kaufen, da Sie :
• beim Kauf eines Brand Vorzeltes ein Sturm-Band-Set Mistral gratis dazu bekommen
• beim Kauf eines Outwell Vorzeltes einen Innenhimmel gratis dazu bekommen

Der erste verkaufsoffene Sonntag wäre nicht perfekt ohne leckeres Essen und Aktivitäten für die Kinder. Um die Campingsaison festlich zu beginnen steht im Restaurant ein Spareribs-Gericht zusätzlich auf der Karte. Für die Kinder ist bei dem Restaurant ein Luftballon-Clown der die lustigsten Figuren macht. Natürlich können die Kinder auch einfach im Spielparadies spielen.

 

Voor meer informatie: www.obelink.nl

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop