Hoe verwijder ik het “weer” aan de binnenzijde van mijn voortentdak ?

Vochtregulerende doeksoorten, zoals het door ons gebruikte TenCate All Season tentdoek, kunnen na verloop van tijd donkere vlekken of stippen laten zien. Dit wordt het “weer” genoemd en is een bacterie die niet schoon te maken valt met alleen water of überhaupt een tentschoonmaakmiddel. Advies is het tentdak na gebruik uit te leggen en de binnenzijde in te wrijven met een vermenging van chloor en water !

Afhankelijk van de vervuiling kan dit zelfs tot 1 deel chloor op 5 delen water aangebracht worden. Zie deze video voor de wijze waarop deze vermenging in het doek gewreven moet worden. Na deze behandeling het geheel een 20minuten laten inwerken en vervolgens goed afspoelen met schoon water. Tenslotte vanzelfsprekend het geheel goed laten drogen en uw tentdoek ziet er weer stukken frisser en beter uit !

Doek hoeft niet geimpregneerd te worden… de waterdichtheid zal nog steeds in tact zijn ! Helaas is het niet uit te sluiten dat dergelijke vervuiling terugkomt… Herhaling, ook als de 1e behandeling niet tot een goed resultaat heeft geleid, kan geen kwaad.

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop