De Parasol HD PRO is een extra verzwaarde voortentluifel met 2 uitritsbare zijwanden. Deze voortentluifel is 235 cm. diep en speciaal ontwikkeld voor en door seizoenskampeerders. Uitgevoerd , in dit specifieke geval, met een dubbel gecoat PVC dakmateriaal! Dit hoogwaardige tentdoek passen wij ook toe in onze 4-seizoenstenten. Dit dakmateriaal is oersterk en zeer makkelijk in onderhoud. De Parasol HD PRO seizoensluifel is standaard voorzien van een robuust 25mm stalen frame inclusief PowerGrip en frameversterking. De beide zijwanden zijn uitritsbaar en voorzien van sleuven voor de standaard frameversterking. Vanzelfsprekend is de Parasol HD PRO voorzien van binnen- en buitenliggende slikstroken voor een optimale afwatering en afsluiting. De Parasol HD PRO wordt standaard geleverd met een 3-delige Mistral stormbandenset voor nog meer zekerheid.

Deze unieke voortentluifel is speciaal ontwikkeld voor gebruik in het hele seizoen. Het materiaal voldoet aan dezelfde eisen die ook gesteld worden aan onze seizoenstenten. Duurzaam, afwasbaar en mooi strak af te spannen. De voortentluifel wordt met een speciale constructie onder de petluifel van de voortent bevestigd. Hierdoor sluit de voortentluifel perfect aan. Een mooie en stabiele constructie zorgt voor een comfortabele uitbreiding van de voortent. Deze voortentluifel biedt schaduw tijdens zonnige dagen maar ook bij regen biedt deze luifel een droog en luw onderkomen. Continue op – en afbreken is met deze seizoensluifel verleden tijd.

De Parasol HD PRO wordt dus standaard geleverd met een stalen 25 x 1 mm frame voorzien van PowerGrip klemmen. Totaal bestaat het frame uit 7 staanders, 5 dakliggers, 8 dwarsliggers en 3 bevestigingsbeugels. De zijwanden van de luifel zijn voorzien van hoezen voor plaatsing van de standaard frameversterking. 4 extra dakliggers in het dak zorgen voor extra ondersteuning in het midden (De reguliere Parasol HD seizoensluifel heeft standaard hier 2 stuks).De seriematig meegeleverde 3-delige stormbandenset Mistral zorgt voor extra stabilisatie aan de voorzijde.

De meegeleverde bevestigingsbeugels zijn geschikt voor onze 25mm en 28mm frames. Voor de 32mm frames is er de mogelijkheid een speciale XL-set te bestellen.

 

 

Maat

Maat 09 (850-876cm), Maat 10 (877-897cm), Maat 11 (898-917cm), Maat 12 (918-938cm), Maat 13 (959-977cm), Maat 14 (1002-1025cm), Maat 21 (939-958cm), Maat 31 (978-1001cm)

Parasol HD PRO seizoensluifel

Vanaf  1380,00

De Parasol HD PRO is een extra verzwaarde voortentluifel met 2 uitritsbare zijwanden.

Wissen
Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop