Bestel op tijd!

Wees goed voorbereid op het nieuwe seizoen – Bestel op tijd!

Op zoek naar een nieuwe voortent? Wegens de verwachte drukte in het voorjaar raden we aan op tijd uw keuze te bepalen.

Afgelopen seizoen is de populariteit van kamperen fors toegenomen. Veel mensen (her)ontdekten het voordeel van vrijheid en ruimte met een eigen kampeermiddel. Ook voor komend seizoen zijn de voortekenen positief. Verkoop van caravans en voortenten stijgt tot grote hoogte.

Dit heeft tot gevolg dat veel fabrikanten kampen met lange levertijden. De fabrikanten hebben hun productiecapaciteit de afgelopen jaren regelmatig uitgebreid maar lopen nog steeds tegen hun grenzen aan. Bovendien is het ook moeilijk om aan de benodigde grondstoffen te komen. Want fabrikanten worden naast een steeds maar groeiende vraag ook geconfronteerd met een tekort aan onderdelen.


Snelle levertijden:

Het goede nieuws is dat we bij Brand tijdig onze productie hebben opgeschaald. Op dit moment draaien de productielijnen volop om te zorgen dat we komend seizoen aan de grote vraag kunnen voldoen. Maar ook wij kunnen niet uitsluiten dat we op enig moment te maken krijgen met schaarste van bijvoorbeeld specifieke onderdelen zoals staal, aluminium en folies. Daarom raden we aan om voor het komende seizoen tijdig te orienteren en de aankoop van uw nieuwe voortent niet tot het allerlaatste moment uit te stellen. Dit is de meest gunstige tijd om in alle rust een keuze te maken. Wij geven u daarbij graag een passend advies op maat!

Op dit moment zijn de meeste modellen direct uit voorraad leverbaar of in ieder geval ruim voor het nieuwe kampeerseizoen begint. Wacht dus niet te lang met het maken van uw keuze.

 

Kijk ook eens op onze actiepagina, we hebben nog enkele uitloopmodellen en overjarige actiemodellen beschikbaar. Kijk snel of uw maat nog beschikbaar is!


ACTIEMODELLEN


Hulp nodig bij uw keuze of een maatadvies? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Elburg.


OPENINGSTIJDEN 2022:

Onze showroom is van ma t/m vr geopend van 09.00 – 17.00

U kunt hieronder online een afspraak maken of neem contact met ons op via telefoon, whatsapp of e-mail.
     

    Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
    Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop