De PALAZZO 300. Ultieme 3 meter diepe 4-seizoenentent!

Palazzo 300. De ultieme 3 meter diepe 4-seizoenentent!

Leverbaar vanaf eind april 2018!

Dit zijn de allereerste beelden van de nieuwe Palazzo 300 model 2019. Een 4-seizoenentent zonder compromissen en voorzien van een duurzaam dubbelzijdig gecoat PVC dak (zonder naad) en zijwanden. Strak vormgegeven voortent in een robuuste uitvoering waarbij een hoge mate van comfort is gecombineerd met een grote keuzevrijheid in indeling. Deze ruime voortent met een diepte van 3 meter is speciaal gemaakt voor gebruik in alle 4 seizoen, dus ook als permanante wintervaste voortent! Alle elementen in de voorwand zijn onderling verwisselbaar. De standaard recht oprolbare deur is hierdoor op maar liefst 4 verschillende posities in het front te plaatsen. Tevens is voor deze voortent een apart rond deurelement leverbaar.


De Palazzo 300 is tevens voorzien van een unieke en doordachte zijwandconstructie, Alle 4 zijwandelementen (2 panoramaramen en 2 ventilatieramen zijn onderling verwisselbaar.  De grote ramen zorgen voor veel licht in de voortent en een weids panoramazicht, daarnaast kan afhankelijk van de opstelling door u zelf de meest optimale ventilatie worden gecreeerd.  Voor de zijwand is tegen meerprijs een apart deurelement leverbaar. In de zijwand is een innovatieve permanente ventilatie aangebracht die het mogelijk maakt om ook bij afwezigheid permanent te kunnen blijven ventileren. Alle ritsen in het front en in de zijwand zijn afgedekt. Alle ramen in de voortent kunnen met raamblindering worden afgesloten. Afsluitbare nokventilatie en zijwanden voorzien van afsluitbare ventilatiepanelen.

  

De Palazzo 300 wordt standaard geleverd met een robuust 28 mm. stalen frame inclusief PowerGrip en petluifelversterking. De Palazzo 300 is vanaf eind april 2018 leverbaar in de maten 10 – 14.

Uitbouw Rasta zowel links als rechts te plaatsen als accessoire leverbaar.

De Palazzo 300 is binnenkort te zien bij onze dealers Pauw Recreatie, Kampeercentrum Mechielsen, Bax Totaalrecreatie, De Wit Schijndel en Obelink Vrijetijdsmarkt en vanzelfsprekend in onze eigen showroom in Elburg.

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop