De nieuwe Sevilla 300. Ultieme 3 meter voortent!

Sevilla SR 300. De ultieme 3 meter diepe voortent!

Leverbaar vanaf week 48 2022!

 

Dit zijn de allereerste beelden van de nieuwe Sevilla SR model 2022. Een voortent zonder compromissen en voorzien van het duurzame TenCate AllSeason Residential. Strak vormgegeven voortent in een robuuste uitvoering waarbij een hoge mate van comfort is gecombineerd met een grote keuzevrijheid in indeling. Deze ruime voortent met een diepte van 3 meter is speciaal gemaakt voor (langdurig) gebruik in het seizoen, dus ook een echte seizoensvoortent! Het dak is voorzien van het extra zware 260 grams Residential tentdoek van onze huisleverancier TenCate. Het dak is vochtregulerend en de metalliek coating zorgt tijdens de warme zomermaanden voor een goede reflectie van zonnestralen en dus warmte. De zijwand is voorzien van de luxe Perla/Metalliek coating. Dit doek is eenvoudig te reinigen en goed afwasbaar. De voorwand bestaat uit 2 ingangsvarianten en is geheel uitritsbaar. De voorwand kan ook geheel als veranda worden gebruikt. In totaal zijn er 4 ingangsvarianten mogelijk. Tevens is voor deze voortent een speciale uitbouw leverbaar voor plaatsing aan de linker en / of rechterzijde.

De Sevilla 300 is tevens voorzien van een unieke en doordachte zijwandconstructie, Alle elementen zijn uitritsbaar.  De grote ramen zorgen voor veel licht in de voortent en een weids panoramazicht, daarnaast kan afhankelijk van de opstelling door u zelf de meest optimale ventilatie worden gecreëerd.  Voor de zijwand is tegen meerprijs een apart deurelement leverbaar. In de zijwand is een verticale ventilatie aangebracht die het mogelijk maakt om goed te blijven ventileren. Alle ritsen in de zijwand zijn afgedekt. Alle wanden in de voortent kunnen eenvoudig als veranda worden uitgeritst.  De Sevilla 300 is voorzien van afsluitbare nokventilatie en zijwanden voorzien van afsluitbare ventilatiepanelen. Zoals de meeste Brand voortenten is ook dit model standaard uitgevoerd met dubbele slikstroken.

De Sevilla 300 wordt standaard geleverd met een robuust 28 mm. stalen frame inclusief PowerGrip en petluifelversterking. Robuuste uitvoering en vanaf maat 10 standaard met 5 dakliggers en 5 staanders.

De Sevilla 300 is vanaf eind november 2022 leverbaar in de maten 08 – 14.

Uitbouw Standard zowel links als rechts te plaatsen als accessoire leverbaar.

De Sevilla 300 is binnenkort te zien bij een select aantal dealers en vanzelfsprekend in onze eigen showroom in Elburg.

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop