Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

9 T/M 13 OKTOBER 2019 JAARBEURS UTRECHT

Bezoek ons in Hal 12!

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt in 2019 plaats van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober.

De beurs is op deze dagen tussen 10.00 en 17.00 uur te bezoeken.
Van 9 oktober t/m 13 oktober vindt weer de jaarlijkse Kampeer en Caravan Jaarbeurs plaats.
De kampeerbeurs op het gebied van voortenten, campers, caravans en toebehoren.
Uiteraard zijn ook wij dit jaar weer aanwezig voor een uitgebreid advies op maat.
Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand. U vindt ons dit jaar tussen de caravans in Hal 12 (Stand E063)

Wilt u nu alvast tegen gereduceerd tarief een kaartje kopen voor deze beurs? Klik dan hier.

Aangezien onze gehele collectie uit meer dan 20 verschillende modellen kiezen wij altijd voor een aantal modellen die alle typische Brand eigenschappen kunnen laten zien. Onze deskundige medewerkers laten u aan de hand van deze modellen graag de overige mogelijkheden en modellen uit onze collectie zien. Mocht u toch de gehele collectie willen zien dan nodigen wij u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom in Elburg.

NIEUW! Topas 300 / Topas 350!
Onze nieuwe modelserie voor seizoenskampeerders met ruimtewensen!

Een nieuwe serie seizoenstenten met onbegrensde mogelijkheden in de royale diepte van 300 of 350 cm. Strak vormgegeven voortent in een robuuste uitvoering waarbij een hoge mate van comfort is gecombineerd met een grote keuzevrijheid in indeling. Deze ruime voortent met een diepte van 3,50 meter is speciaal gemaakt voor gebruik in het seizoen of voor meerdere maanden, maar ook prima geschikt als ruime familietent tijdens de zomervakantie! Alle elementen in de voorwand zijn onderling verwisselbaar. De standaard ronde deur is hierdoor op maar liefst 4 verschillende posities in het front te plaatsen.

De Topas 350 is tevens voorzien van een unieke en doordachte zijwandconstructie, Het uitritsbare zijwandelement is verwisselbaar en heeft een aparte deuringang. Door de Easy-Zip-Zijwand constructie kan de zijwand eenvoudig gedeeltelijk worden uitgeritst tot veranda. De grote ramen zorgen voor veel licht in de voortent en een weids panoramazicht. In de zijwand is een verticale ventilatie aangebracht die vanaf de buitenzijde met ritsen is af te sluiten. Afsluitbare nokventilatie met ritsen.

Vanzelfsprekend nemen wij dit jaar ook weer ons topmodel mee naar de beurs, de Palazzo 300. De nieuwe Palazzo is de norm voor de komende jaren. Een voortent zonder compromissen die op elk terrein en zowel als seizoenstent als 4-seizoenstent op alle terreinen inzetbaar is. Volledig modulair, oftewel deze voortent is geheel naar eigen wens in te delen. Ventilatie-elementen individueel te plaatsen, deurpositie is vrij naar keuze en of eventueel een extra deuringang is tegen meerprijs leverbaar. De Palazzo 300 is voorzien van een innovatief ventilatiesysteem (All-Weather-ventilatie) waarbij permanent geventileerd kan worden. De nieuwe Palazzo is leverbaar in 240, 280 en 300 cm diepte.

 

Parasol HD - Haupt

In verband met de KCJ is onze showroom van 7 t/m 13 oktober 2019 gesloten.

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop