Nieuw 2024!

Primeur: Lago 280!

Geschikt voor alle seizoenen!

De Lago 280 is een 280 cm diepe voortent voor kampeerders die een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke voortent zoeken voor het hele seizoen of zelfs voor permanent gebruik.

De Lago 280 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Het materiaal van dak en zijwanden is makkelijk schoon te maken zowel aan de binnen als aan de buitenzijde door de dubbelzijdige PVC coating. Hardnekkige vuilaanslag en “het weer” (schimmelaanslag) zijn eenvoudig te verwijderen met een natte doek. Door de toepassing van PVC in dak en zijwanden is deze voortent ook geschikt om op een vaste jaarplaats het hele jaar door te gebruiken. Het materiaal is namelijk ook goed bestand tegen de vaak langdurige vochtige periodes in de herfst en winter.


Tijdens het gebruik in de winter adviseren wij wel extra dak ondersteuning in verband met mogelijke sneeuwlast. De voorwand van deze voortent is gemaakt van ademend TenCate AllSeason 240. Dit materiaal is vochtregulerend en reduceert tevens de vorming van condens in de voortent.

De Lago 280 is uitgevoerd met 2 onderling verwisselbare fronthelften. Hierdoor is de standaard ronde deur links van het midden of uiterst rechts te gebruiken. Het ventilatiegaas in de zijwand is met extra raamfolie afsluitbaar. Beide zijwanden kunnen geheel worden uitgeritst of gedeeltelijk tot een veranda. (Easy-Zip)


De diepte van 280 meter biedt volop leefruimte en wooncomfort voor het hele gezin. Door de verwisselbare fronthelften kan deze voortent praktisch worden ingedeeld. De ronde deur is flexibel naar wens in te delen. De Lago 280 is tevens voorzien van optimale ventilatiemogelijkheden. Afsluitbare nokventilatie en beide zijwanden voorzien van ventilatiegaas. Alle ritsen in de zijwand zijn afgedekt.Het dakmateriaal van de Lago 280 is vervaardigd van het hoogwaardige 550 grams PVC Polyestercoating. Deze zware kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor 4- seizoensgebruik, is duurzaam, oersterk en is eenvoudig schoon te maken. Het dak van de Lago 280 is uit 1 stuk, dat wil zeggen zonder naad.De Lago 280 wordt standaard geleverd met een stalen frame 28 x 1 mm. Tegen meerprijs is dit frame extra uit te breiden met petluifelversterking en PowerGrip, of kan er gekozen worden voor een verzwaard 32 mm frame.


Tegen meerprijs is er namelijk een verzwaard stalen frame (32 x 1,5 mm incl petluifelversterking) leverbaar of eventueel een gewichtsbesparend aluminium frame (32 x 1,5) incl. petluifelversterking. De gewichten van de standaard en speciale frame vindt u hier. Vanzelfsprekend is deze seizoenstent ook voorzien van dubbele slikstroken voor een optimale afdichting en afwatering. De multifunctionele afspanstrook zorgt voor een individueel en flexibel afspansysteem met robuuste afspanrubbers.

Voor nog meer ruimte is de Lago 280 uit te breiden met een passende uitbouw Rasta RB voor plaatsing voor de rechter – en of linkerzijde en tevens  kan de voortent uitgebreid worden met de bijpassende seizoensluifel Parasol HD of de zonneluifels Parasol XL en Solair.

De Lago 280 is leverbaar vanaf 2.210,00 (maat 8: 824-849) en binnenkort te zien in de showrooms!

 

 

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop