Nieuwe website online!

Dynamisch en overzichtelijk!

Wij hopen dat u inmiddels een kijkje hebt genomen op onze nieuwe website. Deze website is responsive waardoor alle bezoekers onze website vanaf nu nog beter kunnen bekijken via tablet en smartphone. Er is in de afgelopen maanden al veel productinformatie toegevoegd. het voortentenprogramma is nog overzichtelijker gecategoriseerd en ook de afzonderlijke productpagina´s zijn voorzien van nog meer detailinformatie.

Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s en het aanvullen van de productinformatie. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven! Vanzelfsprekend staan wij altijd open voor suggesties en aanvullingen van onze bezoekers.

screenshot-1
screenshot-2
screenshot-3

Facebook

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, like dan onze Facebookpagina, of schrijf u in voor onze nieuwsbrief dan bent u automatisch en altijd als eerste op de hoogte van nieuwtjes. Natuurlijk blijven wij u ook graag te woord staan via telefoon (0525-682579) en e-mail, dus neem gerust contact met ons op of mail ons via info@brand-camping.nl.

 

 

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop