NIEUW: COLLECTIE 2024

De passende vloer voor uw Brand voortent!

Voortenttapijt en tenttegels


Informatie over voortenttapijt en tenttegels.

Voortenttapijt heeft meerdere functies. Ten eerste zorgt voortenttapijt voor meer comfort wanneer je door de voortent of onder de luifel doorloopt, omdat het fijn en warm aanvoelt onder je voeten. Daarnaast houdt het vuil en vocht buiten de tent. Er zijn verschillende materialen en diktes in het voortenttapijt verkrijgbaar.

Op zoek naar een strakke en robuuste vloer voor uw Brand voortent?

Zorg dan voor de optimale bescherming van uw tent door middel van tenttapijt of tenttegels. Het tentkleed zorgt ervoor dat uw grondzeil in de tent langer meegaat en u dus optimaal kunt genieten van uw kampeerspullen. In ons brede assortiment kunt u tenttapijt en tenttegels vinden die het beste aansluiten op uw behoeftes.


Voortenttapijt

Er bestaan verschillende oplossingen wanneer het aankomt op het bedekken van uw voortent vloer. Zo kunt u kiezen voor tenttegels, en voor het traditionele voortent tapijt. Het is maar net wat je het fijnst vind. Bij Brand zijn we een samenwerking aangegaan met het Italiaanse merk Arisol. Het Arisol voortenttapijt is erg sterk. Het originele Arisol voortenttapijt in de kwalitatief zware 300gr/m2 uitvoering. Diverse afmetingen leverbaar, in de luxe antraciet-grijze kleurstelling. Het mooie van dit voortenttapijt is dat het tapijt nooit gaat rafelen, ook als je er een stuk vanaf wilt knippen. Meer informatie over de leverbare afmetingen en prijzen is te vinden in de webshop


De ideale vloer voor in uw voortent!

Wij hebben ook speciale tenttegels in ons programma, deze tenttegels van Duits fabricaat onderscheiden zich door hoogte en stevigheid. De Brand tenttegels zijn zeer robuust en makkelijk te leggen. De duurzame en oersterke tegels die wij aanbieden hebben een hoogte van 5 cm! De tenttegels zijn voorzien van gaten voor waterafvoer en doorluchting. De tenttegels zijn duurzaam, licht van gewicht en gemakkelijk op te slaan. Meer informatie over de leverbare afmetingen en prijzen is te vinden in de webshop

Afmeting : 50 x 50 x 5cm. Kleur : zwart. Levering per stuk en uitsluitend op basis van bestellen en afhalen.

  • Makkelijk en snel te leggen.
  • Goed schoon te maken / houden.
  • Uit te breiden met drempels.
  • Duurzaam en oersterk.


De voordelen van voortenttapijt

Veel kampeerders kiezen er voor om de bodem van de voortent, luifel of tent te bedekken met tenttapijt of tenttegels. Tegenwoordig zijn er verschillende oplossingen waar u uit kunt kiezen. Bij Bax recreatieshop vindt u voornamelijk tenttegels, maar ook tenttapijt. Bespaar kosten door geen last meer te hebben van een kapotte bodem van uw tent. Kies bijvoorbeeld voor het tenttapijt of de tenttegels. Naast een mooie uitstraling en comfort is het ook nog eens fijn voor uw portemonnee. Bestellen kan eenvoudig via onze webshop.


Minder vuil

Door middel van een voortenttapijt in uw voortent hoeft u niet meer door het gras te lopen of op het losse grondzeil. Daarnaast zorgt u ervoor dat uw tent schoner blijft, door bijvoorbeeld het voortenttapijt onder de luifel te plaatsen. Hierdoor wordt bij het binnenlopen van uw tent minder vuil van buiten meegenomen. Heeft u last van plekken zonder gras op het gebied rond uw tent? Geen probleem, dankzij het voortenttapijt kunt je dit bedekken. Een ander voordeel van het voortenttapijt is dat het warmer aanvoelt aan uw voeten ten opzichte van het koude grondzeil.


Voortenttapijt en tenttegels bij Brand

Wilt je nog meer informatie over de voordelen van voortenttapijt of onze tenttegels? Neem dan contact op met onze specialisten of bezoek onze showroom. Onze specialisten kunnen u door middel van kennis en ervaring hulp bieden met de keuze voor voortenttapijt of tenttegels die het beste aansluiten op uw wensen en behoeftes. Wij kunnen bijvoorbeeld op basis van een rekenvoorbeeld snel bepalen hoeveel tenttegels u nodig hebt in uw Brand voortent.


Behoud van de voortent

Naast het feit dat het gebruik van tenttegels of tenttapijt er voor zorgt dat er minder vuil en zand in uw tent komt, is het ook nog eens goed voor het behoud van uw voortent.

 

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop