Premium Plus modelconcept

Drie modellen: 1 Systeem. PalazzoAtriumCastello

Onderscheidend in materiaalkeuze en dakvorm.

De modellen Atrium, Palazzo en Castello zijn technisch gelijk qua uitvoering. Deze 3 modellen zijn modulair en geheel naar wens in te delen. Alle frontelementen zijn onderling verwisselbaar, en daarnaast kunnen ook de zijwandelementen naar wens worden ingedeeld. De Premium-Plus modelserie biedt daarnaast veel mogelijkheden voor uitbreiding en toevoegingen afhankelijk van de gewenste gebruikstoepassing.

Deze 3 modellen zijn wel onderscheidend in materiaalkeuze:

De Atrium is uitgevoerd in TenCate AllSeason dak en wandmateriaal. Lees hier meer over de eigenschappen van dit tentdoek. De Palazzo en Castello zijn beide uitgevoerd met een dubbelzijdig gecoat PVC dak, en daarmee geschikt om ook in de herfst en winter te kamperen. 

Lees hieronder meer over de 7 Premium Pluspunten van deze drie topmodellen binnen de Brand 2022 collectie:Premium Pluspunt+ 1: Drie verschillende dieptes

Leverbaar in de dieptes 240, 280 en 300 cm. (Model Castello uitsluitend leverbaar in 240 cm diepte)

Premium Pluspunt + 2: Voorwand. alle elementen onderling verwisselbaar

De voorwandelementen zijn onderling verwisselbaar. De deur kan geheel naar eigen wens geplaatst worden. Alle raamelementen kunnen tevens in een verandaopstelling geplaatst worden.

Premium Pluspunt + 3: Zijwand. Alle elementen onderling verwisselbaar.

 

 


Premium Pluspunt + 4: Deur voorwand

De standaard deur in de voorwand is een recht oprolbare deur. (HR) Tegen meerprijs is een extra rond deurelement leverbaar.

 

 


Premium Pluspunt + 5: Deur zijwand

Voor de zijwand is tegen meerprijs een extra rond deurelement leverbaar die naar keuze is te plaatsen. (Materiaal PVC)


Premium Pluspunt + 6: All-Weather-Ventilatie

De modellen Atrium en Palazzo in de dieptes 280 en 300 cm zijn extra uitgevoerd met een All-Weather ventilatie in beide zijwanden. Ventileren dus ook tijdens slecht weer en afwezigheid.


Premium Plus Punt + 7: Uitbouw

Een uitbouw kan zowel aan de rechter als aan de linker zijwand geplaatst worden. Met een aparte deuringang aan de achterzijde en ventilatieraam. Grondmaat ca. 150 x 210 cm.

 

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop