Nieuw 2020! Topas 300 en 350

Topas 300 / Topas 350!

Onze nieuwe modelserie voor seizoenskampeerders met ruimtewensen!

Modulaire seizoenstent. 

Licht en ruimte!

Een nieuwe seizoenstenten met onbegrensde mogelijkheden in de royale diepte van 300 of 350 cm. Strak vormgegeven voortent in een robuuste uitvoering waarbij een hoge mate van comfort is gecombineerd met een grote keuzevrijheid in indeling. Deze ruime voortent met een diepte van 3,50 meter is speciaal gemaakt voor gebruik in het seizoen of voor meerdere maanden, maar ook prima geschikt als ruime familietent tijdens de zomervakantie! Alle elementen in de voorwand zijn onderling verwisselbaar. De standaard ronde deur is hierdoor op maar liefst 4 verschillende posities in het front te plaatsen.

De Topas 350 is tevens voorzien van een unieke en doordachte zijwandconstructie, Het uitritsbare zijwandelement is verwisselbaar en heeft een aparte deuringang. Door de Easy-Zip-Zijwand constructie kan de zijwand eenvoudig gedeeltelijk worden uitgeritst tot veranda. De grote ramen zorgen voor veel licht in de voortent en een weids panoramazicht. In de zijwand is een verticale ventilatie aangebracht die vanaf de buitenzijde met ritsen is af te sluiten. Afsluitbare nokventilatie met ritsen.

Het unieke van deze nieuwe 3,5 meter diepe voortent zit hem toch echt in de constructie. In tegenstelling tot andere modellen die in de markt leverbaar zijn in de 350 cm heeft de Brand Topas 350 geen hinderlijke middenstaander halverwege in de voortent maar bieden wij 3,50 meter netto gebruiksdiepte zonder onderbreking! Dit kan alleen door de toepassing van het hoogwaardige TenCate Residential 260 grams tentdoek in combinatie met een robuust 28 mm stalen frame met schoorconstructie. Het Residential TenCate dakmateriaal laat zich goed spannen, en het stalen frame zorgt voor voldoende overspanning.

Tevens is in de zijwand een spanriem aangebracht om een optimale afspanning te realiseren

De Topas 350 wordt standaard geleverd met een robuust 28 mm. stalen frame inclusief PowerGrip en petluifelversterking.

Uitbouw Universal RB zowel links als rechts te plaatsen als accessoire leverbaar.

De Topas 350 is inmiddels al te zien bij onze dealers Bax Totaalrecreatie, Caravancentrum Waterland, Kampeerwereld Hendriks en vanzelfsprekend in onze eigen showroom in Elburg. Voor vragen bel gerust: 0525-682579

Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop