Luxe deeltent geschikt voor permanent gebruik

Links of rechts intrekbaar!

De Forum deeltent is door zijn specifieke constructie geschikt voor gebruik in alle 4 seizoenen. Het speciale frame zorgt voor een zeer stabiele constructie en de vorm van het dak zorgt voor een perfecte afloop van water en is zelfs geschikt om sneeuwlast te dragen. De Forum kan zowel links (aan de achterzijde) of rechts (disselzijde) worden ingetrokken. Afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse en de lengte van de caravan kan hier de meest optimale variant worden bepaald.

Modulair

De elementen in de voorwand en in de zijwand kunnen allemaal met elkaar uitgewisseld worden. De Forum heeft standaard raamelementen met blindering, een recht oprolbare deur en een klimaatraam. Dit 3-delige ventilatiepaneel kan evenals de ronde deur zowel in de zijwand als in de voorwand geplaatst worden. Dit biedt 100% keuzevrijheid in indeling en gebruik van de voortent. Alle ramen voorzien van gordijnen en raamblindering met ritsen. Optioneel is een rond deurelement leverbaar.

Tentdoek

Het dakmateriaal van de Forum is vervaardigd van het hoogwaardige PVC Polyestercoating 550 grams. Deze zware kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor 4- seizoensgebruik, is duurzaam, oersterk en is eenvoudig schoon te maken. Het dak is uit 1 stuk, dat wil zeggen zonder naad. De wanden zijn gemaakt van TenCate All Season 240 grams tentdoek, afwasbaar en vochtregulerend eenzijdig gecoat tentdoek. Het materiaal van dak en zijwanden is makkelijk schoon te maken zowel aan de binnen als aan de buitenzijde door de dubbelzijdige PVC coating. Hardnekkige vuilaanslag en “het weer“ (schimmelaanslag) zijn eenvoudig te verwijderen met een natte doek. Door de toepassing van PVC in dak en zijwanden is deze voortent ook geschikt om op een vaste jaarplaats het hele jaar door te gebruiken. Het materiaal is goed bestand tegen de vaak langdurige vochtige periodes in de herfst en winter. Tijdens het gebruik in de winter adviseren wij wel extra dak ondersteuning in verband met mogelijke sneeuwlast. De voorwand van deze voortent is gemaakt van ademend TenCate AllSeason 240. Dit materiaal is vochtregulerend reduceert condensvorming in de voortent.

Frame- tentvariaties

Links ingetrokken, Rechts ingetrokken

Maat

Maat 04 (355cm), Maat 06 (380cm), Maat 08 (405cm), Maat 10 (430cm), Maat 11 (455cm), Maat 12 (455cm), Maat 13 (480cm), Maat 14 (480cm)

Forum

Vanaf  2015,00

Luxe deeltent geschikt voor permanent gebruik

Wissen

Handig hierbij

Zonneluifel Forum
 325,00

Luifel voor links of rechts ingetrokken deeltent

Bekijk product
Deurelement
 185,00

Extra rond of recht deurelement tegen meerprijs

Bekijk product
SHS – systeem
Vanaf  24,50

SHS het schroefloze bevestigingssysteem

Bekijk product
Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop