Standaard met 2 verwisselbare fronthelften!

Topkwaliteit voor een superscherpe prijs!

De Panama is een scherp geprijsd instapmodel in een basic uitvoering. Licht in gewicht en makkelijk op te zetten. De Panama is ontworpen op basis van eenvoud en gebruiksgemak, echter wel voorzien van alle specifieke Brand kwaliteitskenmerken zoals ook bij onze andere voortenten. Dit model is een voordelig instapmodel met uitstekende prestaties op het gebied van gebruikscomfort. 5 losse tentdelen (dak, 2 zijwanden en 2 voorwandhelften) zijn praktisch tijdens op- en afbreken van de voortent en tevens makkelijk mee te nemen onderweg. De Panama is uitgevoerd met 2 verwisselbare fronthelften, hierdoor kan de ronde deur in de voorwand zowel links van het midden als uiterst rechts worden geplaatst. Ook beide uitneembare zijwanden zijn voorzien van een ingangsmogelijkheid. De zijwanden zijn voorzien van grote panoramaramen met afsluitbare ventilatieramen. Tevens bevindt zich in de nok van de voortent een permanente ventilatieopening.

Uitloopmodel! Op = op !

Het dakmateriaal van de Panama is vervaardigd van het hoogwaardige TenCate AllSeason Touring 240. Deze kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor gebruik als reistent, het lichtgewicht materiaal heeft een hoge trekkracht,  vochtregulerend vermogen en is na gebruik eenvoudig schoon te maken. De binnenzijde is voorzien van een decoratieve print en de buitenzijde van het dak is gecoat. De Panama wordt standaard geleverd met een stalen frame 25 x 1mm. Tegen meerprijs is een stalen PowerGrip frame (28 x 1mm) leverbaar of een aluminium PowerGrip-frame (28 x 1mm).  Bekijk hier het overzicht van de gewichten van onze standaardframes en speciale voortentframes. Deze reistent is ook voorzien van dubbele slikstroken voor een optimale afdichting en afwatering. De multifunctionele afspanstrook zorgt voor een individueel en flexibel afspansysteem met robuuste afspanrubbers.

Maat

Maat 14 (1002-1025cm), Maat 15 (1052-1075cm), Maat 16 (1076-1095cm), Maat 21 (939-958cm), Maat 31 (978-1001cm), Maat 41 (1026-1051cm)

Frame-variaties

25mm stalen frame, 28mm aluminium frame incl.PowerGrip, 28mm stalen frame incl.PowerGrip & petluifelversterking

Panama

Vanaf  1030,00

Uitloopmodel Panama reistent in de laatste maten.

Wissen

Handig hierbij

Mistral stormbandset
 67,00

Extra zekerheid en stabilisatie van de voortent

Bekijk product
Moskito Vliegengordijn
 84,80

Vliegengordijn voor de ingangsdeur

Bekijk product
Brochure Naar de webshop Youtube Inloggen
Videobellen Whatsapp chat Facebook chat Naar de webshop